Для здоров’я і краси: книжкова новинка ІХХТ і кафедри органічної хімії

Видавництво Львівської політехніки
Фрагмент обкладинки книжки

У підручнику охарактеризовано широкий спектр інгредієнтів, які використовують у сучасних косметичних засобах: їхні фізико-хімічні властивості, хімічну будову, функціональне призначення у косметичному засобі, вплив на організм людини, позначення за номенклатурою INCI.

Підручник призначений для студентів закладів вищої освіти спеціальності «Хімічні технології та інженерія», зокрема, освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та спеціальності «Хімія». Може бути корисним також для студентів хімічних і фармацевтичних спеціальностей та фахівців, які працюють у косметичній та фармацевтичній галузях.

Книжка на сайті Видавництва Львівської політехніки