Для вступників до Львівської політехніки запрацював додатковий інформаційний ресурс vstup.lpnu

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Для вступників до Львівської політехніки почав працювати додатковий інформаційний ресурс vstup.lpnu. На цьому сайті зібрана вся необхідна інформація про особливості вступної кампанії, освітні програми, перелік предметів ЗНО, які необхідні для тієї чи іншої спеціальності, терміни й дати подання заяв, документів і складання іспитів як для аспірантів, так і для тих, хто має намір вступати в магістратуру. А також багато іншої корисної інформації.

Сайт vstup.lpnu презентували 22 грудня у межах Дня відкритих дверей, який зібрав кількасот старшокласників та їхніх батьків із різних міст України. Під час зустрічі майбутні вступники мали можливість почути відповіді на найпоширеніші запитання, які стосуються вступної кампанії, ознайомитися з перевагами навчання у Львівській політехніці. Відповідальний секретар Приймальної комісії Михайло Гончар вичерпно відповів на запитання, які учасники надіслали перед зустріччю й поставили безпосередньо під час заходу.

Спонукою до створення окремого ресурсу для вступників стали численні звернення від них щодо потреби в зручній навігації та лаконічній інформації про вступну кампанію до Львівської політехніки. Також на цьому сайті в окремому блоці розміщені відповіді на найпоширеніші запитання від вступників, які постійно доповнюватимемо. Окрім цього, ресурс дає можливість швидко та просто знайти спеціальність чи освітню програму відповідно до предметів ЗНО, які складатиме вступник. Невдовзі запрацює чат-бот, який ще більше спростить комунікацію з абітурієнтами.

Повна інформація про вступну кампанію розміщена також і на головному сайті Львівської політехніки у розділі «Вступнику». Тож абітурієнти, які зацікавилися навчанням у нашому університеті, мають подвійну можливість одержати всю необхідну інформацію про те, як стати студентом-політехніком.