Для студентів кафедри СКІД прочитали онлайн-лекцію на тему «Інформаційна культура в організації»

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Скріншот з онлайн-лекції

18 березня 2021 року для студентів кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних і соціальних наук відбулась онлайн-лекція професора кафедри інформаційно-аналітичної діяльності та інформаційної безпеки Національного транспортного університету, кандидата історичних та культурологічних наук, доцента Юрія Палехи на тему «Інформаційна культура в організації як показник роботи з документованою інформацією».

Особливу увагу лектор приділив питанням інформаційної культури організації як складника інформаційної культури суспільства, що характеризує ступінь спільних досягнень її працівників у створенні інформаційних продуктів та послуг, в усіх можливих видах роботи з інформацією, впровадженні й застосуванні новітніх інформаційних систем і технологій.

Окрім викладачів та студентів кафедри СКІД, участь у цікавій дискусії взяли представники Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та Національного авіаційного університету.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції