Для студентів кафедри ІМКС провели тренінг із проєктного менеджменту

Кафедра історії, музеєзнавства та культурної спадщини
Фото з тренінгу

Впродовж 5–7 квітня 2023 року студенти спеціальності «Музеєзнавство, пам’яткоохоронна діяльність і культурний туризм» Львівської політехніки були учасниками тренінгу «Проєктний менеджмент в молодіжній сфері», який проводила проєктна менеджерка громадської організації Town Image Studio Олеся Гощук. Впродовж освітнього заходу учасники ознайомилися з основами менеджменту проєктів, дізналися, де шукати донорів для реалізації власних ініціатив та навчилися заповнювати заявки на грантові конкурси.

Тренінг поєднував теоретичну частину з практичними вправами. Студенти мали змогу попрацювати в командах над власними ідеями та презентувати свої проєкти у фінальній частині заходу.

«На цей час знання проєктного менеджменту є корисними для молоді в будь-якій сфері професійного розвитку та соціального життя. Тому я дуже рада можливості поділитися своїм досвідом проєктної діяльності зі студентами. Впевнена, що отримані знання неодмінно допоможуть їм знайти можливості для втілення їхніх амбітних ідей.

Важливо, що під час тренінгу студенти обрали та опрацювали справді актуальні теми, які пов’язані з розвитком освіти та збереженням української культурної спадщини. Сподіваюсь, що в майбутньому їм вдасться втілити свої ідеї в життя», – відзначила тренерка Олеся Гощук.

Захід було реалізовано за підтримки Європейського Союзу в рамках Стипендіальної програми для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства.

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу