Для бакалаврантів спеціальності «Атомна енергетика» Львівської політехніки провели апробаційне ЄДКІ

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій
Фото із заходу

3 жовтня 2024 року в стінах Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» відбулось апробаційне проведення Єдиного державного кваліфікаційного іспиту для здобувачів останнього року навчання освітньої програми «Атомна енергетика» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 143 «Атомна енергетика».

Захід відбувся на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.2021 № 497 «Про атестацію здобувачів ступеня фахової передвищої освіти та ступенів вищої освіти на першому (бакалаврському) та другому (магістерському) рівнях у формі єдиного державного кваліфікаційного іспиту» та відповідно до графіка апробаційного проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту у 2024 році, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.03.2024 № 268.

Метою ЄДКІ є вимірювання та оцінювання результатів навчання, досягнутих здобувачем освіти відповідно до вимог стандарту вищої освіти. ЄДКІ базується на затвердженій МОН програмі, має форму комп’ютерного тестування, яке відбулося одночасно у всіх закладах вищої освіти за єдиними правилами й тестовими матеріалами.

Студентам було надано можливість ознайомилися з форматом тестування та набути відповідного досвіду.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу