Національний проєкт Дія.Бізнес та Facebook запрошують стати сертифікованим тренером з діджитал-маркетингу

За матеріалами сайту Міністерства цифрової трансформації України
лектор

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес спільно з компанією Facebook шукають 15 тренерів, які допоможуть малому бізнесу та неприбутковим організаціям у своїх громадах із викладанням діджитал-маркетингу в соціальних мережах Facebook, Instagram, Messenger і WhatsApp.

Обов’язкова вимога до кандидатів у тренери – вільне володіння як українською, так і англійською мовами (оскільки навчальний курс буде проводитися англійською мовою). Відібрані учасники, які відповідають цим вимогам, відвідають онлайн дводенний семінар-практикум із питань навчання та фасилітаційних навичок.

Учасники, які успішно завершать навчання, отримають сертифікат Facebook Blueprint у галузі медіабаїнгу або медіапланування, а також значок мережі тренерів і доступ до власної сторінки профілю та бібліотеки контенту.

Тренери будуть зобов’язані провести принаймні один (або більше) онлайн-семінарів із затвердженим Facebook змістом для щонайменше 100 учасників на волонтерських засадах.

Тренери також стануть частиною онлайн-спільноти, де зможуть вчитися та обмінюватися інформацією із тренерами зі всього світу.

Для подання заявки необхідно до 25 листопада заповнити форму.