Чи потрібно брати участь у новому сезоні програми CIG R&D LAB: думки переможців 2022 року

Tech StartUp School Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Стартує новий сезон освітньо-стипендіальної програми для студентів-інноваторів CIG R&D LAB у Національному університеті «Львівська політехніка». Тому в Tech StartUp School вирішити поспілкуватися з переможцями 2022 року – Михайлом Мамчуром та Романом Вавруком із команди APIOS.

– Ми наразі є студентами ІІІ курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» у Львівській політехніці. Працюємо над маркетплейсом готових рішень зі штучного інтелекту. Тобто даємо змогу розробникам не витрачати час на розробку частини функціоналу застосунку чи сервісу з нуля.

– Як ви дізнались про проєкт СІG R&D LAB?

– Про CIG R&D LAB ми дізналися від знайомих, які вже брали участь у цій програмі.

– Як відбувалася робота з фондом?

– Загалом було цікаво та ефективно. Спілкуючись із нашим ментором, Вадимом Роговським, ми змогли перейти на наступний етап розвитку нашого проєкту, здійснити pivot і дійти від ідеї до розробки прототипу.

– Які ваші подальші плани?

– Стипендія від CIG дала нам змогу покрити базові витрати під час дослідження життєздатності нашої початкової ідеї. Отриманий грант ми використаємо на ґрунтовну валідацію бізнес-гіпотези та розробку MVP.

– Що можете порекомендувати для майбутніх учасників програми?

– Для тих, хто зацікавився цією програмою, рекомендую не зволікати та подаватися.

Команди з ідеями та стартапами, які потраплять у сезон за результатами попереднього відбору, матимуть можливість працювати з менторами та експертами у різних сферах, фахівцями CIG й у фіналі можуть отримати фінансову підтримку для реалізації власної ідеї.

Дедлайн для подання заявок – 7 листопада 2022 року.

Реєстрація