Четвертокурсниця кафедри ТТ відвідала звітно-виборчу конференцію FEDECRAIL у Більбао (Іспанія)

Кафедра транспортних технологій Львівської політехніки
Фото з конференції

Студентка кафедри транспортних технологій Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки Антоніна Копаєва, яка навчається на IV курсі за освітньо-професійною програмою «Організація перевезень та управління на залізничному транспорті», відвідала звітно-виборчу конференцію Європейської асоціації історичних і туристичних залізниць (FEDECRAIL) у місті Більбао (Іспанія).

Представниця Університету в рамках поїздки відвідала трамвайне депо, де мала можливість побачити його роботу зсередини та краще зрозуміти принципи функціонування, познайомитися з підготовкою маршруту, технічним оглядом рухомого складу й віддаленим керівництвом трамваями; дізнатися про методи управління та експлуатації, які використовують в інших країнах.

Також під час конференції вдалося познайомитися з представниками різних країн, обмінятися з ними досвідом.

«Цікаво було спостерігати за процесом підбиття річних підсумків роботи FEDECRAIL і голосуванням за нових членів, що дало мені уявлення про структуру та принципи функціонування організації. Цей візит також дав унікальну можливість набути досвід, який значно розширив знання про міжнародну роботу трамвайного та залізничного транспорту. Звітно-виборча конференцію FEDECRAIL у Більбао стала не лише джерелом нових знань і досвіду, але й чудовою можливістю познайомитися з цікавими людьми та побачити мальовничі місця Іспанії. Дякую за запрошення та надану у рамках угоди про співпрацю можливість від правління громадської організації «Лінія102.Юа» взяти участь у цій події. Цей досвід ще більше зміцнив наше бажання розвивати й популяризувати залізничний транспорт», – розповіла Антоніна Копаєва.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції