Вийшов в ефір черговий випуск телепрограми «Львівська політехніка – європейський вибір»

ЦЕНТР МЕДІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЛЬВІВСЬКОЇ ПОЛІТЕХНІКИ
Герб Львівської політехніки

Вийшов в ефір новий випуск програми «Політехніка – європейський вибір» з новими сюжетами про історію і сучасність Національного університету.

У новому випуску програми дізнавайтеся про те, як у Львівській політехніці відбувалася науково-практична конференція «IT-право: проблеми і перспективи розвитку в Україні». В Інституті права та психології фахівці з усієї України говорили про закономірності та засади формування ІТ-права, організації та діяльності суб’єктів забезпечення інформаційної безпеки, види договорів в ІТ-бізнесі,аутстаффінг, обмеження українського ЗЕД-законодавства та інші актуальні та важливі теми.

Також автори підготували цікавий історичний сюжет про основні і найстарші спеціальності в університеті – з нагоди 200-річчя закладу розповідь про Архітектуру, Будівництво та Механіку.

Викладачі вищої школи з провідних університетів України приїхали до Львівської політехніки, аби навчатися ІТ-технологій. Як пройшла VIIІ Науково-практична конференція «Інноваційні комп’ютерні технології у вищій школі» – дізнавайтеся у програмі.

А ще про локальний етап ІХ Інженерних змагань European BEST Engineering Competition (EBEC) та про святковий студентський квест для тих, хто добре знає історію своєї 200-річної Аlma mater, – у новому випуску програми!

випуск програми «Політехніка – європейський вибір»