Чергове число наукового журналу Chemistry & Chemical Technology, Volume 15, Number 2, 2021

Сайт «Наукові журнали та конференції» Львівської політехніки
Фрагмент обкладинки журналу

Вийшло чергове число наукового журналу Chemistry & Chemical Technology, Volume 15, Number 2, 2021.

У журналі публікують результати дослідження в галузях аналітичної, загальної, неорганічної, органічної та фізичної хімії, хімічної кінетики та каталізу, біотехнології, хімії високомолекулярних сполук і матеріалознавства, технологій неорганічних речовин, продуктів органічного синтезу, хімічної технології перероблення горючих копалин, процесів і апаратів хімічних та харчових виробництв і екології.

Роботи виконані на кафедрах і у науково-дослідних лабораторіях Національного університету «Львівська політехніка», вищих навчальних закладів та академічних інститутів України, провідних університетів Європи, Америки і Азії.

У 2012 році журнал Chemistry & Chemical Technology увійшов до міжнародної науково-метричної бази даних SCOPUS (SJR 2017: 0.29), реферується у Сhemical Abstracts Service (CAS databases) та індексований в таких базах, як IC Journal Master List ( ICV 2017: 116.07); Національна бібліотека ім. В.І. Вернадського; Electronic Journals Library GIGA German Institute of Global and Area Studies – Information Centre, Hamburg; Social Science Research Center Berlin; Vse nauki; PUBDB DESY Publication Database; Каталог книг і періодики ДНТБ України; ZHdK Medien- und Informationszentrum; Elektronische Zeitschriftenbibliothek; Bielefeld Academic Search Engine (BASE); World Cat; ResearchBib.

Мова видання – англійська.

Volume 15, Number 2, 2021