«Бренд моєї громади»: конкурс учнівських проєктів від кафедри міжнародної інформації на завершальному етапі

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Проводячи підсумкові консультації команда проєкту «Бренд моєї громади» 15 квітня 2024 року відвідала заклади освіти Підберізцівської сільської ради Львівського району, учні яких найчисельніше представлені серед учасників конкурсу.

Зокрема, у Верхньобілківському закладі загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів до участі в конкурсі зголосилося 15 учнів 10-х та 11-х класів (директорка Роксолана Парійчук-Брухаль), а в Чижиківському закладі загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів імені А. Гнатишина (директорка Любов Моспан) – 8 учнів старших класів.

Завідувач кафедри міжнародної інформації Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки професор Василь Гулай, доцент кафедри МІ Любомир Хахула та студентка ІІ курсу освітньо-професійної програми «Міжнародна інформація» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комкнікації та регіональні студії» Наталія Поляруш розповіли зацікавленим учнів про переваги навчання у Львівській політехніці та специфіку оновленої бакалаврської програми «Міжнародна інформація» 2024 року вступу, а також відповіли на запитання старшокласників та їхніх учителів.

Львівські політехніки щиро вдячні директорам шкіл та педагогам за підготовку учнів, а також висловлюють окрему подяку депутату Підберізцівської сільської ради Галині Коздрин!

Отже, конкурсні роботи проєкту «Бренд моє громади» можна надсилати до п’ятниці, 19 квітня, на електронну скриньку vasyl.v.hulai@lpnu.ua, зазначивши прізвище та ім’я учасника, заклад середньої освіти, клас.

У понеділок, 22 квітня, учасників повідомлять про підсумки конкурсу.

Відзначення учасників та нагородження переможців буде проведено в середу, 24 квітня, у межах «Наукових фестин у Львівській політехніці» у змішаному (офлайн + онлайн-трансляція) форматі.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі