Благодійний фонд «Резонанс» пропонує Політехніці співпрацю в рамках проєкту «Повертаючись до університету»

Регіональний благодійний фонд «Резонанс»
Лого РБФ «Резонанс»

Запрошуємо студентів і викладачів Львівської політехніки взяти участь у проєкті «Повертаючись до університету». Його реалізує Регіональний благодійний фонд «Резонанс» за фінансової підтримки Міжнародного Вишеградського фонду.

«Високо оцінюючи зусилля, які колектив Львівської політехніки докладає до нашої спільної перемоги, Регіональний благодійний фонд «Резонанс» вважає за необхідне підтримати спільноту Університету і пропонує надати 20 одноразових виплат студентам та 8 виплат викладачам із коштів проєкту. Розмір виплат становить 250 та 400 євро відповідно», ― йдеться у листі, який надійшов на ім’я ректора Львівської політехніки Юрія Бобала від Регіонального благодійного фонду «Резонанс».

Проєкт «Повертаючись до університету» спрямований на підтримку студентів і викладачів, які змушені були виїхати з територій воєнних дій та зараз перебувають на території України, і запрошує їх зголошуватись на отримання одноразової грошової допомоги.

Для отримання допомоги необхідно заповнити українською мовою форму.

Також до цієї форми потрібно прикріпити копії таких документів:

  1. Паспорт (1, 2 сторінки та сторінка із даними про прописку) або е-документ із додатку «Дія».
  2. Ідентифікаційний код (можливий скріншот із додатку «Дія).
  3. Документ, що засвідчує статус здобувача вищої освіти / викладача ЗВО (студентський квиток, залікову книжку, копію наказу про зарахування, копію трудової книжки тощо) ― за основним місцем роботи/навчання або у закладі, в якому Ви перебуваєте зараз.
  4. Довідку про взяття на облік особи, переміщеної з тимчасово окупованої території України і районів проведення антитерористичної операції.
  5. Довідку з банку про наявність рахунку із зазначенням банківських реквізитів та номера картки.

Допомогу виплачуватимуть до повного вичерпання коштів гранту.

Із додатковими питаннями звертайтеся на електронну пошту resonancef@gmail.com.