Баскетбольний клуб «Львівська політехніка» здобув першу перемогу у Вищій лізі

За матеріалами сайту «ПравдаТУТ Львів»
баскетболісти

Баскетбольний клуб «Львівська політехніка» стартував із двох поразок «Старому Луцьку». На черзі були домашні матчі з «Житомиром», який із двома перемогами над «Черкаськими мавпами» приїхав у Львів.

Зі старту підопічні Ярослава Зубрицького взяли гру під свій контроль, відкрили рахунок і відірвались від суперників на 15 очок. Такий темп тримали до кінця першої 10-хвилинки. Але в другій «Житомир» почав стрімко наздоганяти «Львівську політехніку».

Після перерви команда продовжила тиснути. І третя чверть виявилась для господарів майданчика невдалою. Багато емоцій та порушень, натомість мало влучних кидків.

– Коли твого колегу по команді б’ють і ламають, то ти заводишся сам і стараєшся грати жорсткіше, – каже львівський гравець Віталій Капко.

– Було видно, що хлопці переживають, бо хотіли виграти, тому допускали всілякі нетипові для них помилки. Моментами були такі спади, що ми дозволили супернику наблизитись на 2–4 очки. Це неприпустимо, бо починали з відривом у +15, – зазначив головний тренер БК «Львівська політехніка» Ярослав Зубрицький.

У другій половині четвертої чверті львів’яни змогли зібратись з силами й довести матч до переможного кінця з упевненими гандикапом у 20 очок. 84:64 – так завершився перший матч із «Житомиром».

Та на суботню гру «Житомир» налаштувався краще і взяв реванш у львів’ян – 83:77.

Наступні матчі команда Ярослава Зубрицького зіграє на виїзді з «Черкаськими мавпами».