Бізнес-аналітик британського банку прочитала лекції для студентів спеціальностей «Маркетинг» та «Економіка бізнесу»

Катедра української мови Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

Доцент катедри української мови Національного університету «Львівська політехніка» Юлія Теглівець запросила бізнес-аналітика британського банку «Barclays» (Лондон, Великобританія) Наталію Юськевич для прочитання відкритих лекцій відповідно до Програми «Гостьовий лектор».

Наталія Юськевич прочитала п’ять лекцій для студентів спеціальностей «Маркетинг» та «Економіка бізнесу» Національного університету «Львівська політехніка» на такі теми: «Ділові переговори як запорука успіху в професійній діяльності», «Етикет ділового спілкування в умовах дистанційної роботи», «Навички успішної комунікації як передумова професійного зростання», «Використання спеціальної термінології у професійному спілкуванні», «Особливості внутрішньої та зовнішньої комунікації в професійній сфері».

Лекторка зауважила, що професійне спілкування формується в умовах конкретної діяльности, а тому певною мірою є важливою її частиною. Уміння знаходити спільну мову та домовлятися – це важлива складова професійного зростання, а також особистісного успіху. Переговори є головним способом гармонійного співіснування та співпраці для людей з різними цінностями та інтересами. Наталія Юськевич наголосила на тому, що вміння вести переговори підвищує культуру ділового спілкування, забезпечує досягнення бажаної мети, створює гідну репутацію та забезпечує професійний розвиток кожного працівника.