«Білий понеділок» у межах проєкту E-Marketing програми Erasmus+ JMM

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Заставка заходу

З метою обговорення актуальних проблем перевиробництва, виснаження природних ресурсів Землі, збільшення відходів як наслідків надмірного споживання людством та розкриття сутності циркулярного споживання на противагу лінійному викладачки кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Оксана Довгунь, Таїсія Наконечна та Наталія Мащак організовують захід «Білий понеділок» в Національному університеті «Львівська політехніка» та у початковій школі «Малюк» Львівської міської ради з дошкільним відділенням міста Львова.

Враховуючи, що «Білий понеділок» (в оригіналі англійською – «Circular Monday») відзначають щороку у третій понеділок листопада перед чорною п’ятницею, проведення низки активностей у межах цього заходу заплановано з 20 до 24 листопада 2023 року у змішаному форматі. Більше інформації – за QR-кодами у флаєрі заходу. Запрошуємо всіх бажаючих долучитись до онлайн-барахолки та інших активностей!

Проведення «Білого понеділка» заплановано як щорічний захід у рамках виконання міжнародного освітнього проєкту за Програмою ЄС Erasmus+ напряму Жана Моне Dissemination of EU practices through e-marketing, conscious consumption, circular economy, resource efficiency («Поширення практик ЄС через е-маркетинг, свідоме споживання, циркулярну економіку та ресурсоефективність»).

Програма заходу – в доданому файлі.

Афіша заходу QR-коди
Приєднані файли