Барвисті писанки від енергетиків ПрАТ «Львівобленерго» до Великодніх свят

ПрАТ «Львівобленерго»
писанки

Духовне життя ПрАТ «Львівобленерго» вирує впродовж усього року. Адже, окрім щоденної роботи, всі охочі працівники Товариства мають змогу взяти участь у мотиваційних конкурсах (на кращу ялинкову чи великодню прикрасу), відвідати святі місця Львівщини, стати учасниками прощі тощо.

Цьогоріч енергетики зробили понад 100 писанок до творчого конкурсу – «Барвиста писанка».

Вже п’ять років поспіль профспілка Товариства організовує до Великодніх свят конкурс для працівників. Щороку енергетики створюють нові, оригінальні писанки з різних матеріалів. Жодна творча робота не подібна одна на одну, зроблена з душею, теплотою та любов’ю.

Умілі руки енергетиків створюють не лише традиційні писанки, а й оздоблені засушеними шкурками цитрусових, бісером, перлинками, ґудзиками, злаками, мереживами, папером тощо. Є також і інші цікаві творчі роботи, наприклад, писанка, зроблена у вигляді україночки з тканини, курча, створене за технікою валяння шерсті, та писанка-свічка.

Клієнти і працівники Товариства мають змогу впродовж декількох тижнів подивитись та помилуватись творчими роботами, які красуються на дереві при вході у виконавчу дирекцію ПрАТ «Львівобленерго», що на вул. Сяйво, 10.

За свої творчі роботи працівники отримають премії від профспілки. Кращі писанки будуть окремо премійовані. А вперше цього року додатково отримають премії колективи (на поїздку-екскурсію вихідного дня), які є найактивнішими та беруть участь у всіх конкурсах, що організовує профспілка Товариства, зокрема у конкурсі на кращу ялинкову прикрасу.

лялька кулі кошик іграшки іграшка писанка писанки