Аспіранти кафедри фінансів прослухали гостьову лекцію про цифровізацію фінансового сектору

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Скріншоти з онлайн-лекції

29 листопада на кафедрі фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки відбулася гостьова лекція Володимира Корнєєва, д.е.н., професора, декана факультету фінансів і цифрових технологій Державного податкового університету, на тему «Цифровізація фінансового сектора: ризики і можливості» для аспірантів І та ІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Було обговорено питання цифрових грошей центробанків, особливості coin-продукованої цифровізації, деофшоризації капіталу, зниження бар’єрів доступу до фінансових та інших послуг і цифрові новації фінсектору України, зокрема питання е-гривні та крипто-спротиву війні. У відкритому обговоренні порушених впродовж лекції проблемних питань взяли участь також гарант освітньо-наукової програми підготовки доктора філософії професор Віталій Рисін та професорка Ірина Хома.

За підсумками проведення заходу досягнуто домовленості про подальше продовження практики обміну досвідом щодо підготовки здобувачів за третім (освітньо-науковим) рівнем.

Скріншоти з онлайн-лекції Скріншоти з онлайн-лекції Скріншоти з онлайн-лекції Скріншоти з онлайн-лекції