Викладачі кафедри іноземних мов провели англомовний табір Camp Believe, за участю волонтерів Корпусу Миру США в Україні

Уляна КОГУТ, Інститут гуманітарних і соціальних наук
Англомовний табір для дітей

Доцент кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Уляна Когут, упродовж 29 липня — 3 серпня брала участь у роботі чергового англомовного табору Camp Believe на базі «Політехнік-4». Організувала табір кафедра іноземних мов Інституту гуманітарних і соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка», за участю волонтерів Корпусу Миру США в Україні.

Насичена програма передбачала заняття на теми критичного мислення, розробки проектів, формування презентацій, тайм-менеджменту, здорового харчування, ігри, квести, талант-шоу, а ще багато цікавого, і все це англійською мовою!

У таборі брали участь й інші викладачі Національного університету «Львівська політехніка», зокрема, доценти кафедри ЗМД Наталія Горбаль, Мар'яна Руда, Роман Кочан, Ірина Ментинська та інші.

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва щиро висловлює надзвичайно велику подяку за отримані нові знання та досвід, можливість професійного розвитку та підвищення кваліфікації працівників, дуже високий рівень організування роботи табору Ректору Львівської політехніки, професору Юрію Бобалу, завідувачу кафедри іноземних мов, професору Mukan Nataliya, викладачам кафедри Natalie Goy, Ann Shayner, Natalia Zhygalo, директору НОТ «Політехнік-4» Івану Тюрдьо, а також волонтерам Корпусу Миру Glenn R. Anderson та Shaun Hicks.

Англомовний табір для дітей Англомовний табір для дітей Англомовний табір для дітей Англомовний табір для дітей Англомовний табір для дітей