Актори Народного театру-студії «Хочу» презентували виставу «Дюймовочка»

Анастасія Біла, студентка ІІ курсу кафедри ЖЗМК
Фото з вистави

З нагоди Дня захисту дітей, 1 червня, актори Народного театру-студії «Хочу» Народного дому «Просвіта» Львівської політехніки показали дітям працівників університету виставу «Дюймовочка» за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена. Захід підготувала первинна профспілкова організація працівників університету спільно з Науково-технічною бібліотекою та Народним домом «Просвіта».

– У Львівській політехніці є понад п’ять тисяч працівників, тож ми вирішили підготувати невеличке свято для малечі. Первинна профспілкова організація працівників завжди дбає, щоб і політехніки, і їхні діти мали можливість якісно провести дозвілля, відпочити. Оскільки в Народному дому «Просвіта» так багато талановитої молоді, ми вирішили організувати це свято спільними зусиллями, – розповів голова первинної профспілкової організації працівників Львівської політехніки Роман Колодій.

Дітям показали прем’єру вистави «Дюймовочка», яку адаптували під сучасність. Наприклад, один із героїв замість того, щоб слухатися маму, грав у відому всім дітям гру Minecraft, що неабияк розсмішило маленьких гостей. Актори всіляко залучали дітей до участі у виставі й не губилися, коли вони відповідали зовсім не те, чого від них чекали.

Вистава тривала до 40 хвилин, що оптимально для непосидючої дітвори. Після закінчення всі мали змогу сфотографуватися з яскравими персонажами: маленькою Дюймовочкою, веселою Мишкою, сліпим Кротом, модним Метеликом та іншими. Зі Студентського простору діти виходили з усмішками і ділилися з батьками своїми враженнями. Такі ініціативи єднають великий колектив Львівської політехніки, даючи можливість виявити талант молоді й повеселитися дітям.

Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави Фото з вистави