Академічна доброчесність – шлях до успіху: на кафедрі ХТС відбувся семінар для магістрантів

Кафедра хімічної технології силікатів Львівської політехніки
Фото із семінару

Підґрунтям та дієвим інструментом забезпечення якості вищої освіти є академічна доброчесність, фундаментальною цінністю якої є такі поняття як повага, довіра, чесність, справедливість, відповідальність, мужність. Львівська політехніка загалом та кафедра хімічної технології силікатів Інституту хімії та хімічних технологій зокрема прагнуть до формування академічних цінностей, високої академічної культури, моральних принципів, дотримання високих професійних стандартів у всіх учасників освітнього процесу.

4 жовтня 2024 року на кафедрі ХТС було проведено семінар за участю викладачів та здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньою програмою «Хімічні технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів», ключовою темою обговорення якого були актуальні питання дотримання академічної доброчесности під час написання здобувачами магістерських кваліфікаційних робіт.

Гарант освітньої програми Ірина Луцюк і доцент кафедри Зенон Боровець продемонстрували присутнім цікаву презентацію та розповіли про регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти у Львівській політехніці.

Викладачі кафедри ХТС переконані, що надана інформація сприятиме запобіганню проявів академічної недоброчесности під час написання магістерських кваліфікаційних робіт і забезпечить їхній високий рівень.

Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару