83 студенти освітньої програми «Міжнародні відносини» здобули освітній ступінь магістра

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з випуску

18 лютого 2023 року відбулось урочисте вручення дипломів магістра випускникам спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньої програми «Міжнародні відносини» Інституту гуманітарних і соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка».

З вітальним словом виступив заступник директора ІГСН Олег Цебенко, який привітав студентів з успішним завершенням та отриманням диплома магістра, наголосивши, що у стінах Львівської політехніки вони отримали вагомі знання та навички, які у майбутньому неодмінно допоможуть досягти найвищих висот професійного зростання. Він також підкреслив, що в умовах повномасштабної війни росії проти України фахівці у сфері міжнародних відносин є затребуваним на ринку праці, оскільки важливим є налагодження міжнародної співпраці з метою подолання агресора та повоєнної відбудови держави. Також Олег Цебенко побажав випускникам натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів.

Від імені випускників виступили студентки Оксана Гевко та Наталія Вілюс, які подякувала викладачам кафедри політології та міжнародних відносин за знання і досвід, підтримку й добрі поради, розуміння та віру в успіх студентів. Також слова вдячності пролунали на адресу ЗСУ та батьків за можливість навчатися й успішно здобути ступінь магістра.

Кафедра політології та міжнародних відносин щиро вітає усіх випускників та бажає, щоб диплом Львівської політехніки став їхньою надійною опорою в житті, а вони самі досягли найвищих висот у вільній, незалежній Україні!

Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску