34 представниці 25 українських закладів вищої освіти завершили участь у проєкті ONLY

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото із заходу програми

У Національному університеті «Львівська політехніка» завершилась освітня та лідерська програма ONLY: Open a New Leader in Yourself, яка покликана розвивати лідерство та інновації в українських вишах. З березня учасниці активно доєдналися до mini-MBA з міжнародними експертами, менторських сесій від українських та британських експертів, нетворкінг-зустрічей.

Проєкт, що об’єднав викладачок, дослідниць та адміністративних працівниць з різних куточків країни, допоміг його учасницям набути нових навичок, розширити професійні горизонти і зміцнити свої лідерські позиції в академічному середовищі.

Доктор Марта Мадор, координаторка ONLY з Кінгстонського університету (Велика Британія), зазначила важливість програми та підкреслила, що команда надалі сприятиме подальшій реалізації проєктів.

Учасниці презентували власні проєкти та ідеї з розвитку і трансформації закладів вищої освіти України. На DemoDay 10 учасниць презентували свої розробки, а 3 з них матимуть змогу в листопаді пройти безоплатне стажування в університетах Великої Британії.

Переможницями стали:

  • Марія Мандрик-Мельничук, Буковинський державний медичний університет, з проєктом OpenHeartsLivingLab BSMU;
  • Тетяна Яблонська, Київський національний університет імені Тараса Шевченка – Educational and Practical Center – Stop Addiction;
  • Марія Вижва, Київський столичний університет імені Бориса Грінченка – SMILE (Systemic Motivational Integrated Leadership Experience for University Students).

Учасниці не лише розвивали свої лідерські якості, але й сприяли впровадженню нових ініціатив у своїх закладах.

«Цей проєкт є унікальною програмою у сфері освіти з розвитку, поширення практик та досягнення нових вершин у кар’єрі. Ми впевнені, що учасниці не лише отримали нові знання, але й активно розвивають проєкти, трансформують сфери роботи у своїх закладах та в суспільстві загалом», – прокоментував очільник стартап-школи Університету Назар Подольчак.

Проєкт ONLY реалізували Kingston University, Національний університет «Львівська політехніка» і Tech StartUp School за підтримки British Council Ukraine у рамках програми Going Global Partnerships Gender Equality Partnerships.

Докладніше – на сторінці Tech StartUp School у соцмережі Фейсбук.

Фото із заходу програми Фото із заходу програми Фото із заходу програми Фото із заходу програми Фото із заходу програми Фото із заходу програми Фото із заходу програми Фото із заходу програми Фото із заходу програми