«208 років ― 208 тисяч»: львівські політехніки закупили та відправили нашим захисникам дрони

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Політехніки закупили та відправили нашим захисникам дрони

За кошти, які задонатили політехніки та друзі нашого Університету в межах масштабного збору з нагоди Дня Львівської політехніки «208 років ― 208 тисяч», закупили та відправили нашим захисникам дрони.

― Важливо, що цей великий збір підтримали і студенти, і працівники, і адміністрація нашого Університету. Кожен інститут підтримав цю важливу ініціативу. За досить короткий час політехніки задонатили 286 тисяч гривень, із них 231 300 грн ― на банку збору, та 55 000 готівкою. Ми придбали п’ять дронів Mavic 3 Classic на суму 268 404 грн. А решту коштів передали на наступний збір для в/с А3821 на авто, ― зазначила голова профкому студентів і аспірантів Львівської політехніки Анастасія Вакарчук. ― Придбані дрони ми відправили до випускника Інституту хімії та хімічних технологій Дмитра Гнатіва, який виконує бойові завдання у складі 10-го батальйону 59-ї бригади.

Колегія та профком студентів і аспірантів висловлює подяку всім учасникам та донаторам збору за участь!

Політехніки закупили та відправили нашим захисникам дрони Політехніки закупили та відправили нашим захисникам дрони Політехніки закупили та відправили нашим захисникам дрони Політехніки закупили та відправили нашим захисникам дрони