У Політехніці стартують курси перепідготовки військовослужбовців за проектом «Україна – Норвегія»

За матеріалами сайту Проекту «Україна – Норвегія»
курси за проектом «Україна – Норвегія»

У Національному університеті «Львівська політехніка» вп’яте стартують курси професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців за проектом «Україна – Норвегія». Цього семестру навчання за програмою «Англійська мова та цифрові комунікації» розпочнуть дві групи, а це близько 60 слухачів, які опановуватимуть нові та цікаві для них знання.

Відкриття проекту, що відбулося 15 лютого, виявилось доволі урочистим. Слухачі змогли одразу ж зануритися в його атмосферу, оскільки подія відбулася в аудиторії, оформленій символікою та інформаційними банерами проекту «Україна – Норвегія».

З вітальним словом виступили член правління Міжнародного фонду соціальної адаптації Тетяна Шаповалова, директор громадської організації «Західноукраїнська ініціативна група» Максим Лапан, директор Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки Віктор Яськов та декан післядипломної освіти ІАПО Мар’яна Захарчук. Вони привітали всіх учасників курсу та розповіли про значимість проекту й ті можливості, які він відкриває перед кожним із слухачів. Також присутніми були Яна Козаченко, директор із розвитку Міжнародного фонду соціальної адаптації, викладачі та декілька із випускників проекту.

Перед слухачами виступила Світлана Мацьків, випускниця проекту в 2016 році. Вона поділилася своїми враженнями й тими результатами, які отримала від проекту, і розповіла, які саме знання отримують слухачі. Світлана наголосила на тому, як проходить сам навчальний процес, що викладачі намагаються поділитися усіма своїми знаннями зі слухачами і завжди відкриті до запитань, які можна задавати не лише під час занять, а й поза межами аудиторії.

Цього семестру слухачі навчатимуться за новою програмою «Англійська мова та цифрові комунікації», яка стала досить популярною серед слухачів, тож у цьому семестрі працюватимуть дві групи. Слухачі пройдуть курс навчання, який триватиме 3 місяці. Також до навчального процесу будуть залучати не лише викладачів Львівської політехніки, заплановано низку заходів, які будуть проведені партнерами проекту.

курси за проектом «Україна – Норвегія» курси за проектом «Україна – Норвегія» курси за проектом «Україна – Норвегія» курси за проектом «Україна – Норвегія» курси за проектом «Україна – Норвегія» курси за проектом «Україна – Норвегія»