Звернення ректора Львівської політехніки

Юрій БОБАЛО, ректор Львівської політехніки
Юрій Бобало
Професор Юрій Бобало: «Надзвичайно важливо, щоб Ви знали – найбільшою цінністю для нас є людина, кожен із Вас – студент, аспірант, викладач, працівник»

Дорогі політехніки!

Наш університет вчиться жити і працювати в нових умовах...

Чи це легко? Ні, бо ми, як і вся країна, не були готовими до таких серйозних викликів, спричинених пандемією. Маємо чимало проблем, які треба вирішувати у режимі форс-мажору.

Звичайно, ми всі дбаємо про імідж Політехніки, про міжнародні та всеукраїнські рейтинги, про налагодження і розвиток дистанційного навчання в нових умовах і ще про безліч інших питань, від розв’язання яких залежить життя університету. Та мені, як ректору, надзвичайно важливо, щоб Ви знали – найбільшою цінністю для нас є людина, кожен із Вас – студент, аспірант, викладач, працівник.

А також, щоб кожен відчував, що не залишається сам на сам зі своїми проблемами. Запевняю, що ми завжди готові подати руку допомоги. Адже немає нічого важливішого за Ваше здоров’я і спокій.

Звертаюся до Вас також із проханням дотримуватися всіх необхідних вимог в умовах карантину. Бережіть себе!

Дорогі студенти, закликаю Вас продовжувати вчитися через Віртуальне навчальне середовище, комунікувати з викладачами, які докладають максимум зусиль, аби це навчання було ефективним.

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я.

Разом ми все здолаємо!