Звернення Правління Асоціації випускників Львівської політехніки з нагоди 200-ліття Університету

Правління Асоціації випускників Львівської політехніки
фасад головного корпусу Політехніки

Шановні випускники Львівської політехніки, нашого славетного навчального закладу!

У 2016 році наш університет святкує 200-літній ювілей!

До структури Університету входять 16 навчально-наукових інститутів, Інститут дистанційного навчання, Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою, Науково-дослідницький конструкторський інститут «Елвіт», вісім коледжів, науково-дослідна частина, науково-технічна бібліотека (з фондами близько 2 млн. примірників), видавництво, проектно-конструкторське об’єднання «Політехніка», бізнес-інкубатор, технопарк, народний дім «Просвіта», чотири спортивно-оздоровчі табори в Карпатах, на Чорному морі, на Золочівщині.

Серед здобутків університету – 32 сучасні навчально-лабораторні корпуси, три гімназії (у Львові, Дрогобичі та Сокалі), 5 навчально-консультаційних центрів у 5 областях України, геодезичний полігон у Бережанах, астрономічно-геодезична лабораторія у Шацьку, 19 гуртожитків, студентська поліклініка, лікарня та санаторій-профілакторій, навчання військовій справі, можливість займатися в спортивних секціях та гуртках художньої самодіяльності.

За підсумками конкурсу авторитетного британського огляду наш університет вперше увійшов до тисячі провідних університетів, маючи найвищий показник серед чотирьох українських університетів, відзначених зазначеним рейтингом.

Та найголовнішим надбанням нашого колективу є випускники. У жовтні 2008 року створено Асоціацію випускників, на яку покладено завдання координації зусиль політехніків усіх поколінь для розвитку своєї Alma mater.

Відтак, вітаючи зі славетним 200-літнім ювілеєм, звертаємося до Вас, наші дорогі випускники, незалежно від географії Вашого перебування, посад, кар’єрного росту – залишайтеся ПОЛІТЕХНІКАМИ, небайдужими до наших свят, здобутків, проблем.

Львівська політехніка – це наша молодість! Не втрачайте з нею зв’язок!

Чекаємо Вашої поради, Ваших відвідин, із задоволенням будемо підтримувати з Вами контакти. Ваші успіхи і досягнення – це гордість Львівської політехніки.

Запрошуємо Вас взяти участь у святковому засіданні колективу Львівської політехніки та випускників з нагоди 200-ліття, яка розпочнеться о 16 годині 8 грудня 2016 року в Актовій залі першого навчального корпусу (вул. Карпінського, 2).

Перед урочистою частиною Ви можете відвідати виставку творчих робіт працівників Університету, виставку стародруків, які будуть експонуватися у головному корпусі Львівської політехніки.

У програмі – урочиста частина, нагородження працівників Університету, вибори нового складу Правління Асоціації, концерт, товариська вечірка.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у заходах, зареєструйтесь, будь-ласка, на сайті!

Вартість вечірки (250 грн.) можна оплатити під час реєстрації або переказати кошти на рахунок Асоціації: № 26000000004423 у ПАТ «Укрсоцбанк», м. Львів, МФО 300023, код ЄДРПОУ 36312718.

Будемо надзвичайно вдячні, якщо Ви подасте свої пропозиції, запропонуєте свою підтримку (в межах можливостей та компетенції) з питань Розвитку Асоціації та членства у керівних органах Асоціації.