Звернення голови правління Асоціації випускників Львівської політехніки щодо Форуму випускників 2022

Асоціація випускників Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Вельмишановні випускники славної Львівської політехніки, наша гордість і надія!

Щороку в першу суботу червня ми організовуємо вже знаний Форум випускників Львівської політехніки. Чудову, емоційну зустріч різних поколінь політехніків. Для всіх вас в обстановці доброзичливості, захоплення і пошани відкриваються двері рідного університету. На жаль, події останніх років не дали нам змоги дотриматись нашої славної традиції. Минулоріч завадив коронавірус, цьогоріч ― брехлива, мародерська рашистська орда. Але якими би підступними не були наші вороги, перемога буде за нами ― за Україною!

І ми знаємо, що в цю перемогу, без сумніву, значний внесок робить 120-тисячна спільнота випускників-політехніків. Кожен на своєму місці, в міру і за межею можливостей робить свій внесок у спільну перемогу ― боронить свою країну на полі бою, на інформаційному, гуманітарному чи цивільному фронтах, натхненний героями-випускниками різних поколінь Степаном Бандерою, Романом Шухевичем, Петром Франком та багатьма іншими.

Переконаний, що вже після війни матимемо змогу зустрітися в духовно оновленій країні, розповісти про свої успіхи і перешкоди, поділитися досвідом, згадати друзів, студентське життя, своїх викладачів та долучитися до розвитку нашого університету. Знаю, що у ваших серцях завжди є місце для приємних спогадів про свою рідну Альма-матер, адже Львівська політехніка ― це світ, у якому відкривається безліч шляхів для пошуку, самопізнання, здобуття професії.

І для змін немає обмежень, тому що немає нічого неможливого для тих, хто впевнено крокує до своєї мети. У 2021 році під егідою Асоціації випускників розпочато амбітний проєкт із робочою назвою «Арт-простір Львівської політехніки». Його мета ― переосмислення і трансформація території академмістечка університету, створення сучасних локацій для навчальних цілей та відпочинку. «Цей проєкт ― для людей!» ― так стверджує команда архітекторів із компанії RE+.

Саме цими та іншими планами ми хотіли поділитися з вами й обов’язково зробимо це після війни, на ювілейному, п’ятому Форумі випускників Львівської політехніки. Розуміємо, що попереду важкий труд. До перемоги! Допомагаємо на всіх фронтах!

Слава Львівській політехніці та її випускникам!

Слава Збройним силам України!

Слава Україні!
 

З повагою ― голова правління
Асоціації випускників Львівської політехніки
Ігор Павлішевський