Студенти групи ХР-21 освітньої програми 181 «Харчові технології» кафедри технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки отримали мотивацію щодо підвищення якості навчання, побувавши на екскурсії на ПрАТ «Карсберг Україна» разом із кураторкою Роксоланою Бліщ.
Студенти були вражені великими масштабами виробництва, новітніми технологіями, високим рівнем автоматизації та комп’ютеризації технологічних процесів та організації праці на підприємстві.
Цікавою була розповідь про історію підприємства й основні його цілі, серед яких – зведення до мінімуму викидів діоксиду вуглецю в повітря, мінімум втрат води та недопущення зловживання алкоголем
Велика подяка за екскурсію та цікаву розповідь провідній спеціалістці з персоналу Оксані Снежинській!