Зустріч педагогічних колективів та учнів у стінах рідної школи доцента кафедри ПФН Богдана Венгрина

Кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства
Фото із зустрічі

До рідного села Скелівка завітав заступник завідувача кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки доцент Богдан Венгрин зі своїми колегами з кафедри ПФН. Відбулася тепла зустріч з педагогічним колективом та учнями рідної школи.

Приємні моменти спогадів з біографії випускника Скелівської загальноосвітньої школи супроводжувалися цікавою інформацією про заклад вищої освіти і кафедру ПФН, де працює доцент Богдан Венгрин. Завідувач кафедри Анатолій Андрущак, доцентки Ганна Лаба, Оксана Балабан і Дарія Матулка та старший викладач закладу вищої освіти Андрій Данилов розповіли про:

  • Львівську політехніку;
  • організацію навчання на кафедрі прикладної фізики і наноматеріалознавства;
  • студентське життя;
  • спеціальність 105 «Прикладна фізика та наноматеріали»;
  • всесвітньовідомих фізиків з українським корінням.

Зі словами вдячності на адресу гостей та сподіваннями на подальшу плідну співпрацю виступили директорка школи Світлана Скалич, заступниця директора з виховної роботи Любов Дробіняк, заступник директора з навчально-виховної роботи Олександр Яхов та вчителі.

Викладачі кафедри вдячні керівництву, педагогічному колективу та учням ліцею за теплу зустріч!

Запрошуємо випускників Скелівської загальноосвітньої школи вступати на спеціальність 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» у Львівську політехніку. За докладною інформацією звертатися за телефоном (098) 026–90–82 чи на електронну пошту pfn.dept@lpnu.ua.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі