Жовтневий доробок Науково-дослідного центру «Демос» (за результатами наукових конференцій та вебінарів)

Науково-дослідний центр «Демос» Львівської політехніки
Фото з конференції

Добіг свого кінця жовтень… Для вишівської та академічної науки весь цей період був тісно пов’язаний із викликами поширення COVID-19. Ще зовсім недавно літні «запаси імунітету» відкривали викладачам та студентам шанси для розвитку контактів та зустрічей, проведення семінарів і конференцій. Нині ж статистика демонструє нові «ковідні» антирекорди. На цьому фоні освітяни, як і весь світ, змушені вдаватися до посилених карантинних заходів…

Національний університет «Львівська політехніка», який перевів більшість своїх процесів в онлайн-режим, також має велику потребу відновлення звичних занять та забезпечення умов для проведення повноцінних наукових досліджень.

Колектив Науково-дослідного центру соціальної й демографічної політики та управління «Демос» у цей нелегкий час доповнив осінній доробок такими дослідженнями, заходами і подіями.

  • Взяли участь у круглому столі, організованому Львівською обласною службою зайнятості за участі делегації Запорізької області, на тему «Ринок праці: виклики сьогодення та перспективи». Обговорено питання якості підготовки трудового потенціалу Львівщини (20 вересня 2021 року). Тема доповіді – «Моніторинг і прогнозування регіональних ринків праці в Україні: приклад Львівської області» (за підсумками реалізації Проєкту регіонального розвитку в рамках секторальної підтримки ЄС). Доповідачі – У. Садова, О. Гринькевич, Р. Малинич.
  • Взяли участь участь в Освітній академії, організованій Департаментом освіта і науки ЛОДА, на тему проєктного менеджменту в роботі ЗПТО. Тема виступу – «Методи і інструменти проєктного менеджменту в управління освітніми системами». За результатами реалізації Проєкту регіонального розвитку в рамках секторальної підтримки ЄС «Моніторинг реалізації інтелектуального потенціалу випускників ЗВО і ЗПТО прикордонного регіону: соціальне партнерство, державне і регіональне замовлення» доповідали та брали участь у дискусії У. Садова, Р. Малинич, Т. Степура, О. Сорочак, Н. Дідух.
  • Організували і провели вебінар на тему «Діловий етикет – правила етикету – правила успіху» (О. Корицька).
  • Організували і провели 79-у Студентську науково-технічну конференцію, підсекція «Соціальна економіка» (голова секції – професор Садова У.Я., заступник голови секції – доцент Степура Т.М., секретар секції – к.е.н., доцент Комаринець С.О.).
  • Організували і провели дві зустрічі команди Проєкту «LvivВіоPlast» з керівництвом Університету щодо проведеної роботи й обговорення питань тендерних закупівель обладнання для подальших досліджень.

Незважаючи на усі виклики, команда Науково-дослідного центру «Демос» орієнтована на працю, на результат, на успіх!

Докладніше – у доданому файлі.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції
Приєднані файли