Жіноча волейбольна команда Львівської політехніки вийшла у фінал ХІІІ літньої Універсіади України

Кафедра ІТВС Львівської політехніки
Волейболістки

Жіноча волейбольна команда Національного університету «Львівська політехніка» (капітан – студентка групи ВП-41 Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Єлизавета Сидоренко) здобула перемогу у змаганнях ХІІІ літньої Універсіади у Львові та вийшла у фінал.

Команда дівчат Університету неодноразово успішно виступала у міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Зокрема, на останньому турнірі представниці Львівської політехніки посіли перше місце серед семи команд Західної України. Відвідавши наших сусідів із Польщі, також показали відмінний результат і здобули нагороди.

Вже зовсім скоро розпочинається сезон із пляжного волейболу. Минулого року пара, де грає Єлизавета Сидоренко, посіла друге місце в обласних змаганнях у м. Стрию, потім дівчата взяли участь в турнірі з пляжного волейболу в Польщі і також показали дуже хороший результат.

Тож колектив кафедри інформаційних технологій видавничої справи Львівської політехніки щиро вітає свою студентку та всю команду і бажає їм подальших успіхів та ще більше перемог!

Волейболістки Волейболістки Волейболістки Волейболістки