Жіночий гандбольний клуб «Львівська Політехніка»: впевнений шлях до перемоги в сезоні

Валентина Софілканич, Олена Лещенко, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з гандбольного матчу

12 і 13 лютого 2021 року у Львові відбулись чергові ігри 6 туру Чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Вищої Ліги, у яких зустрілись гандбольні клуби «Львівська Політехніка» та «Рівне ДЮСШ № 4». Наша команда двічі отримала перемогу з рахунком 44:24 і 37:17, дівчата і тренер такий результат вважають блискучим.

Упродовж обох ігор наші гандболістки тримали суттєвий відрив від своїх конкуренток, в результаті чого їм вдалось отримати дві впевнені перемоги, що закріпило їх лідирувальні позиції в Лізі. Матчі пройшли максимально чесно, дівчата показали себе сильними та гідними суперниками.

«Мене переповнюють емоції. Вважаю, що ми зіграли чудово. Звичайно, немає меж до вдосконалення, було б класно мати трохи більший розрив із конкурентами. Але ми перемогли, це факт», – розповідає капітан команди ГК «Львівська Політехніка» Ольга Братковська.

Тренери Віталій Надич (ГК «Львівська Політехніка») та Юрій Басюк (ГК «Рівне ДЮСШ № 4») загалом залишились задоволені матчами та не планують зупинятися й активно продовжують готувати своїх підопічних до наступних ігор сезону. Тренер нашої команди високо оцінив гру основного складу команди і виділив Марину Савчук, Людмилу Мартинюк, Тетяну Миколюк, Яну Борисевич.

«Дівчата старалися, всю роботу, яку запланували під час підготовки, виконали на високому рівні. Дещо вийшло, над дечим треба працювати, бо наступна гра не за горами – 18–19 лютого ми в межах Кубка України зустрічаємось із Броварами, тому якраз за цей короткий період треба підтягнути і підчистити всі помилки та недоліки», – розповідає Віталій Надич, тренер ГК «Львівська Політехніка».

Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу Фото з гандбольного матчу