Здобувачів вищої освіти Університету просять взяти участь в опитуванні «Освітній процес в умовах воєнного стану в Україні»

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Шановні студенти Львівської політехніки!

Дослідницька компанія «Інфо Сапієнс» та Школа політичної аналітики Національного університету «Києво-Могилянська академія» у співпраці з Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти за підтримки Представництва «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу» в Україні провадять дослідження серед студентів закладів вищої освіти III–IV рівня акредитації щодо доступу до освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні.

Дослідження буде проведено у 30 закладах вищої освіти з усіх регіонів України, опитуванням заплановано охопити не менше ніж 3000 студентів. Результати соціологічного дослідження покликані з’ясувати поточний стан системи вищої освіти й оцінити потреби ключових цільових груп, зокрема студентства. На основі дослідження буде розроблено рекомендації щодо політики для системи вищої освіти України.

Центр забезпечення якості освіти Національного університету «Львівська політехніка» просить взяти участь в опитуванні здобувачів денної форми навчання.

Орієнтовна тривалість заповнення анкети – 10–15 хвилин.

Взяти участь в опитуванні

Термін проведення дослідження – до 1 липня 2022 року.

Будемо вдячні за участь!