Здобувачів вищої освіти Університету просять взяти участь в опитуванні «Дистанційне навчання очима студентів»

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

У Національному університеті «Львівська політехніка» з 15 листопада до 10 грудня 2021 року проходить загальноуніверситетське опитування здобувачів вищої освіти «Дистанційне навчання очима студентів» для отримання об’єктивної інформації щодо якості навчання і викладання в осінньому семестрі 2021/2022 навчального року, зокрема проведення онлайн-занять, дотримання розкладів, використання сучасних методів викладання з урахуванням дистанційного режиму, забезпеченості навчально-методичними матеріалами, використання ресурсів Віртуального навчального середовища в освітньому процесі.

Просимо студентів пройти опитування за анкетами, розміщеними у їхніх електронних кабінетах за дисциплінами осіннього семестру 2021/2022 навчального року індивідуального навчального плану (доступ до анкет – із пункту меню Навчання ►Анкетування).

На сторінці Центру забезпечення якості освіти Львівської політехніки буде оприлюднено зведені результати опитування та ухвалені рішення.

Будемо вдячні студентам за активну участь і відверті відповіді, що сприятиме підвищенню якості освітньої діяльності Університету!