Здобувачі вищої освіти кафедри АІП зустрілися з прокуроркою Маргаритою Твардовською

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото із зустрічі

Кафедрі адміністративного та інформаційного права Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки вдалося поєднати профорієнтаційний захід за участю успішної випускниці Інституту й потенційного стейкголдера із дружньою зустріччю з прокурором Спеціалізованої екологічної прокуратури Львівської обласної прокуратури Маргаритою Твардовською.

Студенти третього та четвертого курсів мали змогу послухати історії з практичної діяльності Маргарити Твардовської. Випускниця звернула особливу увагу присутніх на основні правові проблеми дотримання прав людини у процесі кримінального переслідування, наголосила на практичній доцільності для майбутньої кар’єри та професійного зростання здобути якісну вищу освіту.

Позитивним аспектом лекції була також постійна взаємодія лекторки зі студентами. Вона легко і невимушено розповіла про правові аспекти діяльності прокуратури. Студенти отримали позитивні емоції та поштовх до поглиблення своїх практичних навичок і знань.

Захід організували доцентка кафедри адміністративного та інформаційного права Ірина Шульган і професор кафедри кримінального права та процесу Володимир Канцір.