Завідувачка кафедри ТБСФБ взяла участь у роботі конференції «Бізнес і освіта у фармацевтичній галузі»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з конференції

16 травня 2024 року завідувачка кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки професорка Віра Лубенець взяла участь у роботі Тристоронньої конференції «Бізнес і освіта у фармацевтичній галузі. Рецепт ефективної співпраці», організованої фармацевтичною компанією «Артеріум».

Захід об’єднав керівників і викладачів закладів вищої освіти, які прагнуть покращити рівень підготовки студентів фармацевтичних спеціальностей та підвищити престиж ЗВО серед майбутніх абітурієнтів, представників фармацевтичного бізнесу, які шукають уже підготовлених фахівців з практичним досвідом одразу після отримання диплому, та студентів і випускників профільних фармспеціальностей, які хочуть будувати кар’єру у фармацевтичній компанії.

Під час конференції учасники ознайомилися з найактуальнішими проблемами сучасної системи освіти під час підготовки фахівців фармацевтичної галузі, останньою аналітикою відповідності сучасної фармосвіти потребам ринку праці – дослідженням, проведеним серед студентів і викладачів провідних українських ЗВО. У рамках роботи конференції було також проведено панельну дискусію «Проблеми сучасної фармосвіти і шляхи її покращення. Погляд трьох сторін: студентів, освітян і бізнесу», у якій взяли участь експерти від компанії «Артеріум», освітяни та студенти провідних навчальних закладів.

Результатом роботи конференції стало спільне напрацювання рішень щодо покращення системи освіти й поглиблення співпраці фармацевтичного бізнесу із закладами вищої освіти.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції