Завідувач кафедри екологічної безпеки та природоохоронної діяльності став рецензентом SGEM GeoConference

Кафедра екологічної безпеки та природоохоронної діяльності
Фрагмент сертифіката рецензента

Завідувач кафедри екологічної безпеки та природоохоронної діяльності Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки Ігор Петрушка уже вдруге став членом Комітету рецензентів EPS SGEM GeoConference.

Міжнародна мультидисциплінарна наукова геоконференція SGEM є однією з найбільш визначних та престижних подій у галузі наук про Землю та планету. Впродовж 23 років вона об’єднує науковців, дослідників, теоретиків і практиків з усього світу для обміну та просування нових відкриттів, підходів та інноваційних технологій у своїх конкретних сферах. Однією з головних цілей SGEM GeoConferences є залучення різноманітних освітніх, ділових, некомерційних і політичних інституцій до широкомасштабної дискусії з метою започаткування нового шляху всесвітньої наукової співпраці та сприяння ефективності розв’язання екологічних і соціальних проблеми. Для реалізації цього ідеалу геонауковці повинні розширити свою співпрацю за межі традиційних геонаук.

З 2001 року конференції SGEM добре відомі та визнані одними з найповажніших подій у міжнародному науковому світі. Всі заявки, прийняті після ретельного рецензування, публікують у Conference Proceedings (ISSN 1314–2704) і щорічно подають для оцінки та індексації у наукометричних базах даних, пошукових системах тощо. Всі прийняті роботи отримують унікальний номер DOI, необхідний для визнання в міжнародних базах даних. Це забезпечують члени Комітету рецензентів EPS, до якого входить Ігор Петрушка.