Завершився відбірний конкурс програми «Leopolis for Future» для стажування на підприємствах Польщі

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Leopolis for Future

Завдяки підписанню угоди між Національним університетом «Львівська політехніка», Львівським національним університетом імені Івана Франка, Львівською національною академією мистецтв і польським Фондом «Leopolis for Future» уже декілька років студенти Університету є активними учасниками програми.

Цьогоріч студенти ІІІ і V курсів та аспіранти також мали змогу взяти участь у відбірному конкурсі програми «Leopolis for Future», яка передбачає проходження стажування на провідних підприємствах Польщі упродовж одного-двох місяців, починаючи з липня 2018 року.

Вимогами до кандидатів були високий рейтинг навчання та володіння іноземними мовами, зокрема польською та англійською.

Конкурс складався із трьох частин, першу з яких студенти проходили безпосередньо у своїх університетах. Наступною була онлайн-співбесіда з представником програми. Фінальна співбесіда відбувалася в Генеральному Консульстві Республіки Польща у Львові, а до складу комісії входили засновники програми.

До числа переможців увійшли, зокрема, четверо студентів кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, які стажуватимуться у компанії KPMG та Nest Bank.

Без сумніву, стажування за програмою «Leopolis for Future» стане потужним поштовхом для становлення кар’єри кожного зі студентів та сприятиме розвитку економічних процесів в Україні.