Завершився перший день Міжнародної літньої школи молодих журналістів на кафедрі ЖЗМК

Кафедра журналістики та засобів масової комунікації
Скріншот з онлайн-заходу

В рамках першого дня слухачі Міжнародної літньої школи молодих журналістів ознайомились зі специфікою роботи радіоведучих під час війни. Про це розповіла випускова редакторка й ведуча новин на радіо «Львівська хвиля», випускниця кафедри журналістики та засобів масової комунікації Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки Марта Оліярник.

А речниця Управління Служби безпеки України у Львівській області Роксолана Яворська ознайомила слухачів із тонкощами висвітлення інформації та подання об’єктивних і точних даних під час війни. Також обговорили межі свободи слова та законодавства.

Другий блок тренінгу від Роксолани Яворської був практичним. Спікерка розповіла про фейки та інформаційні впливи, які поширює Росія для дестабілізації стану українського суспільства, і як з ними бореться Служби безпеки України.

Попереду ще два насичені дні Міжнародної літньої школи молодих журналістів від кафедри журналістики та засобів масової комунікації на платформі Zoom з 13 до 15 години.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу