Завершився маршрутний етап навчальних практик «Краєзнавча» і «Навчальна» для першокурсників кафедри туризму

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з маршруту

Завершився маршрутний етап навчальних практик «Краєзнавча» і «Навчальна» для першокурсників кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки, який проходив 14–16 травня 2024 року у Львівській та Івано-Франківській областях.

За три дні студенти І курсу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм» подолали відстань у 598 км і відвідали найпопулярніші туристичні атракції за маршрутом: Львів – Галич – Підгір’я – Микуличин – Поляниця – Криворівня – Верховина – Яремче – Львів.

У перший день практики студенти відвідали Галицький національний природний парк, де оглянули центр реабілітації диких тварин та музей «Природа Землі Галицької»; взяли участь у історично-інтерактивній екскурсії по парку історії Землі Underhill у с. Підгір’я; ознайомилися з технологією виробництва пива у броварні «Гуцульське» в с. Микуличин.

Наступного дня відвідали відомий гірськолижний курорт Буковель, де милувалися панорамами Чорногірських і Горганських хребтів під час підйому на крісельно-канатній дорозі, ознайомилися з інфраструктурою курорту; піднялися до оглядової вежі у Верховині, відвідали дегустаційний музей «Дідова аптека» в с. Криворівня.

В останній день польового етапу практики студенти відвідали музей «Тіні забутих предків», взяли участь в екскурсії з дегустацією карпатських сирів в Копальні бринзи, завітали в музей гуцульського побуту та мистецтва «У трембітаря» в с. Верховина; оглянули водоспад Пробій, ресторан «Гуцульщина», сувенірний ринок в м. Яремче.

Отож, за підсумками практики студенти:

  • ознайомилися зі специфікою майбутньої професійної діяльності;
  • удосконалили, поглибили, розширили знання, здобуті на заняттях;
  • побачили цікаві куточки рідного краю;
  • дізналися багато нового й отримали незабутні враження.

Керівники практики – викладачі кафедри туризму асистент Василь Костючко і старший викладач Юрій Римар.

Особлива подяка Збройним силам України за можливість провести цей виїзний етап практики!

Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту