Завершився маршрутний етап навчальної практики студентів кафедри туризму «Краєзнавча»

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з практики

Завершився маршрутний етап навчальної практики «Краєзнавча» студентів кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки, який проходив 7–9 червня 2022 року у Львівській та Закарпатській областях.

За три дні студенти І курсу спеціальності 242 «Туризм» подолали відстань в 734 км і відвідали найпопулярніші туристичні атракції за маршрутом: Львів – Урич – Пилипець – Синевирська поляна – Іза – Хуст – Мукачево – Карпати – Львів.

У перший день практики студенти взяли участь в оглядовій екскурсії по наскельному місту-фортеці Тустань, оглянули водоспад Шипіт і піднялися на крісельно-канатній дорозі на гору Гимба.

Наступного дня відвідали озеро Синевир, Реабілітаційний центр бурого ведмедя, оленячу ферму, взяли участь в екскурсії з дегустацією на сироварні «Бараново» в с. Іза, завітали до страусиної ферми в м. Хусті.

В останній день польового етапу практики студенти відвідали замок «Паланок» в м. Мукачевому та палац Шенборнів в с. Карпати.

Студенти ознайомилися зі специфікою майбутньої професійної діяльності; удосконалили, поглибили, розширили знання, здобуті на заняттях; побачили цікаві куточки рідного краю; дізналися багато нового та отримали незабутні враження.

Керівники практики – викладачі кафедри туризму асистент Василь Костючко і старший викладач Юрій Римар.

Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики