Завершився маршрутний етап навчальної практики «Краєзнавча» для студентів кафедри туризму

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото із практики «Краєзнавча»

Завершився маршрутний етап навчальної практики «Краєзнавча», який проходив з 19 до 21 травня 2021 року у Львівській та Закарпатській областях.

За три дні студенти І курсу спеціальності 242 «Туризм» подолали відстань у 732 км і відвідали найпопулярніші туристичні атракції за маршрутом: Львів – Урич – Пилипець – Синевирська поляна – Іза – Нижнє Селище – Кіреші – Хуст – Мукачево – Чинадієво – Верхня Грабівниця – Львів.

У перший день практики студенти взяли участь в оглядовій екскурсії по наскельному місту-фортеці Тустань, оглянули водоспад Шипіт і піднялися на крісельно-канатній дорозі на гору Гимба.

У другий день відвідали озеро Синевир, Реабілітаційний центр бурого ведмедя, оленячу ферму в с. Іза, взяли участь в екскурсіях-дегустаціях на Селиській сироварні і равликовій фермі в с. Нижнє Селище, побували у заповіднику «Долина нарцисів» в урочищі Кіреші, де спостерігали масове цвітіння рідкісної квітки нарцису вузьколистого.

В останній день польового етапу практики студенти відвідали замок «Паланок» у м. Мукачево, замок «Сент-Міклош» у с. Чинадієво і бункер Лінії Арпада в с. Верхня Грабівниця.

Студенти ознайомилися зі специфікою майбутньої професійної діяльності; поглибили і закріпили знання з вивчених теоретичних курсів, побачили цікаві куточки рідного краю та отримали незабутні враження.

Керівники практики – викладачі кафедри туризму старший викладач Юрій Римар і асистент Василь Костючко.

Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча» Фото із практики «Краєзнавча»