Завершився маршрутний етап навчальної практики «Екскурсійна» для другокурсників спеціальності «Туризм»

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з практики

Завершився маршрутний етап навчальної практики «Екскурсійна», який проходив з 28 лютого до 2 березня 2023 року у Львівській та Закарпатській областях. За три дні студенти ІІ курсу спеціальності 242 «Туризм» подолали відстань у 650 км і відвідали найцікавіші й найбільш екскурсійно привабливі туристичні об’єкти за маршрутом: м. Львів – с. Угерсько – смт Чинадієво – с. Середнє – м. Ужгород – м. Берегове – с. Верхня Грабівниця – м. Львів.

У перший день практики студенти взяли участь в екскурсії на ферму «Мукко» в с. Угерсько Львівської області, яка включала відвідання козячої ферми, ознайомлення з технологією виробництва і дегустацію смачних сирів, а також відвідали замок «Сент-Міклош» в смт Чинадієво. На завершення дня відбулася цікава екскурсія з дегустацією в Середнянські винні підвали, які є найстарішими в Україні й занесені ЮНЕСКО до десятки найкращих винних підвалів Європи.

На другий день учасники практики взяли участь в оглядовій екскурсії по Ужгороду, відвідали Ужгородський замок і скансен «Старе село».

В останній день польового етапу практики відбулася екскурсія по м. Берегове, студенти відвідали термальні басейни «Жайворонок» і бункер Лінії Арпада в с. Верхня Грабівниця.

Студенти поглибили свої знання з екскурсійної справи, побачили цікаві куточки рідного краю та отримали незабутні враження.

Керівники практики – викладачі кафедри туризму: старший викладач Юрій Римар та асистент Василь Костючко.

Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики Фото з практики