Завершилася VI Всеукраїнська конференція молодих вчених у царині інформаційно-вимірювальних технологій

Кафедра ІВТ Львівської політехніки
учасники конференції молодих вчених TUM

4–7 лютого 2020 року в м. Славському відбулась VI Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих вчених у царині інформаційно-вимірювальних технологій та метрології «Technical Using of Measurement». Організаторами конференції були кафедра інформаційно-вимірювальних технологій Національного університету «Львівська політехніка», Академія метрології України, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», ДП «Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем» (ДП НДІ «Система»).

На конференції було представлено понад 50 доповідей з 18 організацій різних міст України – Львова, Києва, Сум, Харкова, Одеси, Івано-Франківська, Луцька. На конференції був також запрошений учасник із Політехніки Опольської.

Наукові доповіді, виступи й дискусії дали можливість здійснити продуктивний обмін досвідом між вітчизняними досвідченими та молодими науковцями і практиками у сфері метрологічної діяльності, зміцнити взаємозв’язки між закладами вищої освіти для подальшої наукової співпраці, забезпечити обмін результатами досліджень за тематикою конференції, сформувати рекомендації щодо вдосконалення метрології та метрологічного підтверджування й управління якістю в освіті та промисловості.

на конференції «Technical Using of Measurement» на конференції «Technical Using of Measurement» на конференції «Technical Using of Measurement» на конференції «Technical Using of Measurement» на конференції «Technical Using of Measurement» на конференції «Technical Using of Measurement» на конференції «Technical Using of Measurement» на конференції «Technical Using of Measurement»