Завершилася ХІ Міжнародна конференція «Проблеми дослідження, збереження та реставрації історичних фортифікацій»

Кафедра АТР Львівської політехніки
на конференції з історичних фортифікацій

На початку червня 2019 року в містах Меджибожі (Україна) та Холмі (Польща) відбулася XI Міжнародна наукова конференція «Проблеми дослідження, збереження та реставрації історичних фортифікацій».

Наукове зібрання розпочалося у конференц-залі Меджибізького заповідника. Згодом учасники заходу відвідали сам історико-культурний заповідник «Межибіж».

Другий день конференції пройшов на базі Вищої державної професійної школи в Холмі, розташованої в Депультічах Королівських.

Привітні господарі створили ту неповторну атмосферу, яку підтримали цікаві доповіді, професійне спілкування і прекрасні умови для роботи.

Підбиваючи підсумки роботи конференції, доктор архітектури, професор Микола Бевз відзначив її високий рівень і окреслив завдання, які необхідно буде розв’язати до майбутньої конференції. Прийнято рішення, що Межибіж передає естафету проведення чергової конференції Київській фортеці.

на конференції з історичних фортифікацій на конференції з історичних фортифікацій на конференції з історичних фортифікацій на конференції з історичних фортифікацій на конференції з історичних фортифікацій на конференції з історичних фортифікацій на конференції з історичних фортифікацій