Завершується прийом заяв на членство у молодіжній раді при Львівській обласній державній адміністрації

За матеріалами сайту Львівської обласної державної адміністрації
Львівська обласна державна адміністрація

12 серпня, у Міжнародний день молоді, стартував прийом заяв для участі в Установчих зборах молодіжної ради при Львівській обласній державній адміністрації.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 р. № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи» до участі в установчих зборах та подальшого включення до складу молодіжної ради при Львівській обласній державній адміністрації запрошують громадян України, віком від 14 до 35 років, які є:

  • представниками молодіжних консультативно-дорадчих органів при органах місцевого самоврядування та органах виконавчої влади, утворених на території області (або за відсутності консультативно-дорадчого органу – представника органу місцевого самоврядування/органу виконавчої влади);
  • представниками інститутів громадянського суспільства, що провадять діяльність у молодіжній сфері, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території області;
  • представниками органів студентського та учнівського самоврядування та їх обласних об’єднань.

До складу молодіжної ради може бути обрано не більше однієї особи від органу, що її делегує. Організатори сподіваються, що представник від Національного університету «Львівська політехніка» активно братиме участь в діяльності молодіжної ради області та відстоюватиме інтереси і побажання студентів Університету.

Подання заяв кандидатів для участі в Установчих зборах молодіжної ради при Львівській обласній державній адміністрації завершується 8 вересня 2021 року (включно).

Докладно про порядок подання кандидатами заяв – на сайті Львівської обласної державної адміністрації.