Затверджено графік проведення ЄВІ та ЄФВВ у 2022 році для вступу в магістратуру

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 9 від 5 січня 2022 р. визначено дати проведення єдиного вступного іспиту (ЄВІ) на всі спеціальності, а також єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) до магістратури за спеціальностями «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування» та «Міжнародні відносини»,.

Реєстрація вступників триватиме з 26 квітня до 17 травня 2022 року (18:00).

Єдиний вступний іспит (основна сесія) відбудеться 22 червня.

Єдине фахове вступне випробування складатиметься з двох частин: тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), який відбудеться 20 червня, а також предметного тесту. Дати проведення предметних тестів:

  • економіка та міжнародна економіка – 24 червня;
  • право та міжнародне право – 24 червня;
  • облік і фінанси – 29 червня;
  • політологія та міжнародні відносини – 29 червня;
  • психологія та соціологія – 29 червня;
  • управління та адміністрування – 1 липня.

Якщо вступники виявлять бажання складати більше одного предметного тесту, а тести проходитимуть в один день, то під час реєстрації вони оберуть, який складатимуть в основну, а який – у додаткову сесію.

Спеціально організована сесія ЄВІ для вступників, які зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ, але бажають повторно скласти іспит або не зареєструвалися для участі в основній сесії, відбудеться 10 вересня. Реєстрація розпочнеться 26 липня й триватиме до 4 серпня. Сесія відбуватиметься за кошти фізичних осіб.

Із проєктами програм предметних тестів і програмами ТЗНК можна ознайомитися на сайті МОН.