Засновник компанії КБ груп Львів «Гарантія від українців» Олег Король поділився знаннями і досвідом зі студентами ІБІС

Анна Зіганшина, Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Кафедра будівельного виробництва Інституту будівництва та інженерних систем Львівської політехніки спільно з групою зв’язків з випускниками відділу маркетингу організувала онлайн-зустріч із засновником компанії КБ груп Львів «Гарантія від українців» Олегом Королем. Захід відбувся у межах проєкту «Запитай випускника».

«Попри воєнний стан в Україні, зумовлений військовим вторгненням росії, Львівська політехніка й надалі продовжує свою роботу, а студенти ― навчання. Щороку наша альма матер випускає кілька тисяч фахівців різних напрямів. Поштовх та знання, які надав університет, стають для багатьох початком успішної кар’єри. Ми стараємося не втрачати контакти з нашими талановитими випускниками. Тож традицією стало запрошувати їх до Політехніки та організовувати зустрічі», ― зазначила професорка кафедри будівельного виробництва ІБІС Тетяна Кропивницька.

Перед початком зустрічі студенти вшанували хвилиною мовчання пам’ять про загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації.

Особливу увагу запрошений спікер приділив ролі освіти у формуванні професійних вмінь, які потрібні для успішної самореалізації в обраній сфері діяльності.

«Прагнення розвиватися в обраній сфері допомагає досягати кар’єрних висот. Це додає мотивації для вдосконалення вмінь та навичок. Якщо людина розуміє, що знайшла себе саме в тій ніші, то вона буде докладати зусиль у роботі. Зараз є багато можливостей реалізувати себе. Будівельна сфера активно розвивається. В Україні відкривають багато нових компаній. Власний досвід я здобував на практиці. Якщо я програвав, то сприймав невдачу як навчання. Тож раджу студентам ніколи не зупинятися на шляху до мрії. Навіть якщо буде якась невдача, все одно рухайтеся вперед», ― наголосив засновник компанії КБ груп Львів «Гарантія від українців» Олег Король.

Під час зустрічі спікер обговорив зі студентами можливості професійного розвитку та поділився особистим досвідом.

«Зараз молодь ― дуже активна і перспективна. Та перш за все амбіції потрібно підкріплювати знаннями. Добрий працівник повинен бути комунікабельним та впевненим у собі. Коли я починав розвивати власний бізнес, то намагався знайти корисні знайомства. Так мені вдалося «закріпитися» у будівельній справі. Я розумів, якщо є ремонти, то робота знайдеться завжди. Зараз ми виконуємо замовлення здебільшого для приватних підприємств та компаній. Тож, якщо впевнено йти до мети, то можна знайти себе у будь-якій сфері», – зазначив Олег Король.

На завершення зустрічі гість ознайомив студентів кафедри будівельного виробництва з актуальними вакансіями від компанії КБ груп Львів та розповів про можливість співпраці.