Запали свічку пам’яті: першокурсники кафедри ПМВ відвідали Личаківське кладовище

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з відвідин Личаківського кладовища

1 листопада, коли християни західного обряду відзначають День усіх святих, традиційно на Галичині ми приходимо на кладовища, щоб вшанувати пам’ять наших близьких. Напередодні цього дня студенти першого курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Інституту гуманітарних та соціальних наук разом із викладачкою кафедри політології та міжнародних відносин Лесею Корнат відвідали Личаківське кладовище у Львові.

Прийшовши у Львівський некрополь, студенти відвідали могили відомих постатей нашої історії та культури й традиційно запалили свічки пам’яті.

Сьогодні, коли Україна боронить світ від російської агресії, коли високою ціною життя наших близьких і рідних відстоює демократичні цінності, важливо пам’ятати про всіх і кожного, хто не повернувся з поля бою, кому ми завдячуємо можливістю жити, вчитися і розробляти плани на майбутнє. Важливо пам’ятати про мирних жителів, які загинули від агресора.

Свічки пам’яті студенти запалили на могилах героїв усіх часів, на Полі почесних поховань, Меморіалі Української Галицької армії та Марсовому полі. Низький уклін та вічна пам’ять вам, Герої!

Фото з відвідин Личаківського кладовища Фото з відвідин Личаківського кладовища Фото з відвідин Личаківського кладовища Фото з відвідин Личаківського кладовища Фото з відвідин Личаківського кладовища