Закордонних учених зацікавлює стажування на кафедрі фотоніки Львівської політехніки

Кафедра фотоніки Львівської політехніки
Стажування доктора Йоанни Кісали

Вагомі результати наукових досліджень кафедри фотоніки Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Львівської політехніки досягнуто, зокрема, завдяки інтенсивній міжнародній кооперації.

Взаємний досвід групи науковців кафедри, Інституту біотехнології та Центру мікроелектроніки та нанотехнологій Жешувського університету призводить до появи актуальних і цитованих наукових статей, що публікуються у престижних міжнародних часописах (Kisała, J.; Gnilitskyi, I.; Cieniek, B.; Krzeminski, P.; Marchewka, M.; Barylyak, A.; Bobitski, Y. Synthesis of micro-spikes and herringbones structures by femtosecond laser pulses on a titanium plate – a new material for water organic pollutants degradation. Materials 2021, 14(19), 5556. https://doi.org/10.3390/ma14195556 (IF = 3.623)).

Стажування доктора Йоанни Кісали з Жешувського університету (Польща), що відбувалося з 22 листопада до 3 грудня на базі кафедри фотоніки та стартапу NoviNano Lab, і чергова спільна публікація є також достатньою підставою для створення консорціуму для пошуку позабюджетного фінансування, здобуття грантів, розширення наукових і культурних зв’язків Львівської політехніки.